Vision Tech

Sisteme de Supraveghere Video

Proiectarea Sistemelor de Supraveghere

Designul corect al sistemului este esențial pentru a vă asigura că obțineți un sistem video de supraveghere eficient, care să corespundă cerințelor dumneavoastră. Specialiștii noștri vă vor sfătui în continuare dacă o soluție IP sau analogică se potrivește cel mai bine bugetului și cerințelor dvs. Echipa de consultanți cu experiență în securitate vă va sfătui cu privire la aspecte importante, cum ar fi:

Tipul camerelor și amplasamentul acestora

Spațiul de stocare necesar

Video interfonie

Sisteme de control acces

Soluția noastră de supraveghere video 24/24

O lungă perioadă de timp, am proiectat, instalat și întreținut sisteme video de supraveghere pentru persoane fizice, companii mici și mijlocii, mărci bine-cunoscute și instituții financiare importante. Suntem încrezători că putem colabora cu dvs. pentru a proiecta un sistem care să răspundă nevoilor dvs. de afaceri. Doriți să verificați ce zgomot a fost afară? Simplu. Doar verificați camerele dvs. de securitate exterioare la orice oră din zi sau noapte.

Echipamente Video de Supraveghere

Vă sfătuim cu privire la cea mai bună soluție pentru a vă satisface cerințele actuale și viitoare. Nu avem loialitate față de nicio marcă de echipamente și vă oferim consiliere independentă cu privire la echipamentul potrivit pentru dvs.

Pentru Birouri

Pentru Case

Pentru Spatii Mari

Pentru Apartamente

Alături de dumneavoastră în fiecare zi pentru a proteja ce contează

Nu vă mai faceți griji pentru problemele tehnologice. Concentrați-vă pe afacerea dvs. Permiteți-ne să vă oferim sprijinul pe care îl meritați.